Nota de informare

PRIVACY LOVE DECLARATION

Salut! 

Bine te-am gasit pe pagina noastra, unde vei afla informatiile esentiale referitoare la angajamentul nostru privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

Cateva cuvinte despre PrivacyHUB

 

PrivacyHUB este un eveniment organizat de Decalex in parteneriat cu Sypher

scopul acestui eveniment este de a dezvolta o comunitate a practicienilor specializati in protectia datelor, pregatita sa raspunda tuturor provocarilor pe care le poate intampina.

Organizatori:

 

DECALEX DIGITAL SRL

Bd. Unirii nr. 47, bl. E3a, sc.1, ap. 8, sector 3, București, Romania

Cod Unic de Inregistrare 3365610

office@decalex.ro | www.decalex.ro

 

SYPHER SOLUTIONS SRL

Str. Nicolae Caramfil 22, et.3, sector 1, Bucuresti, București, Romania

Cod Unic de Inregistrare 38143385

contact@sypher.eu | www.sypher.eu

Ce date colectam de la tine?

  • Date de contact (nume, prenume, e-mail, nr. de telefon, companie)
  • Alte date personale (cookie-uri, trafic de server)

Ce sunt informatiile din traficul de server?

Atunci cand vizitezi un site web, dezvaluiti anumite informatii despre tine, ca adresa ta IP, ora vizitei, website-ul din care ai venit atunci cand ai accesat website-ul nostru etc. PrivacyHUB.ro, ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre cititorii sai, pentru imbuntatirea continutului website-ului.

Ok si cookie-urile ce sunt?

In ideea de a oferi un serviciu personalizat vizitatorilor nostri, PrivacyHUB.ro foloseste cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor tale. spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a te putea identifica si pentru ati putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care ti le-ai exprimat in vizitele tale anterioare. Cookieurile sunt fisiere de tip text, oferite browserului tau de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului tau. 

Folosirea cookie-urilor este un standard actual la aproape toate siteurile importante pe care le vizitezi. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookie-uri. Daca nu vrei asta, poti seta browserul tau fie sa te anunte ori de cate ori primesti cate un cookie fie sa iti refuze acceptarea cookie-urilor. Trebuie insa sa stii ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ai setat browserul tau sa respinga cookieurile. Nu pentru ca nu ne dorim acest lucru, ci pentru ca unele functii ale websiteului nostru nu pot functiona corect fara folosirea cookie-urilor.

Informatii si instructiuni cum sa blocati cookie-urile puteti obtine in functie de furnizorul dumneavoastra de browser: Mozilla Firefox І internet Explorer І Google Chrome І Opera І Safari 

Ce facem cu datele pe care le colectam?

In general folosim datele tale pentru a te inscrie si identifica la evenimentele noastre de networking si pentru a-ti transmite informari legate de evenimentele de networking ulterioare. 

Dar hai sa detaliem putin:

  • prelucram datele persoanelor care se inregistreaza la evenimentele PrivacyHUB (administrarea inregistrarilor la evenimente prin intermediul platformei ZOOM sau a altor platforme);
  • prelucram datele persoanelor care participa la evenimente;
  • prelucram datele persoanelor certificate IAPP care solicita puncte de formare CPE;
  • prelucram datele persoanelor care interactioneaza cu noi prin intermediul conturilor de social media (administrarea conturilor de social media);
  • pentru transmiterea de informatii referitoare la evenimentele viitoare;
  • asiguram comunicarea cu participantii la evenimente, suport tehnic.

Baza legala pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este:

  • demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (Art. 6 / 1 / b GDPR);
  • in urmarirea interesului legitim al operatorului (Art. 6 / 1 / f GDPR) pentru a raspunde oricarei intrebari, plangeri sau recomandari primite de la persoanele vizate, pentru a le oferi asistenta tehnica si pentru a imbunatati serviciile si experienta pe care o ofera persoanelor vizate, inclusiv prin intermediul conturilor de social media;
  • pentru executarea unui contract – participarea la eveniment (Art. 6 / 1 / b GDPR);
  • transmiterea de comunicari de marketing, in urmarirea interesului legitim al operatorului, daca persoana vizata s-a inregistrat la unul dintre evenimentele PrivacyHUB si operatorul considera ca informatiile despre alte evenimente organizate de PrivacyHUB ar fi de mare interes pentru aceasta (Art. 6 / 1 / f GDPR);
  • in urmarirea interesului legitim pentru a oferi participantilor la evenimentele PrivacyHUB, care sunt certificati IAPP, puncte puncte de formare CPE. 

Bine, bine dar cat stocam datele?

Daca te-ai inscris la unul dintre evenimente, datele tale vor fi stocate 12 luni.

Cine mai are acces la datele tale?

Intrucat evenimentele de networking sunt organizate de Decalex in parteneriat cu Sypher,  ambii operatori vor avea acces la datele participantilor la eveniment. In acest sens, noi, cei 2 operatori, am incheiat un Acord privind prelucrarea in comun a datelor, prin care au fost stabilite responsabilitatile partilor. 

De asemenea, ne vom baza pe serviciile oferite de platforma ZOOM sau a altor platforme pentru a-ti facilita inregistrarea si accesul la evenimentele pe care le organizam. 

Mai multe despre prelucrarile de date efectuate prin intermediul ZOOM puteti citi aici: Privacy Statement.

Vom dezvalui datele tale cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. Am luat toate masurile necesare pentru a ne asigura ca si furnizorii externi de servicii care au acces la datele tale au implementat masuri de securitate fizica, electronica si manageriala pentru protejarea datelor.

Putem dezvalui datele tale personale in urmatoarele conditii:

  • ne soliciti expres aceasta sau autorizezi expres dezvaluirea;
  • informatiile sunt furnizate pentru a respecta legea (de exemplu, pentru a se conforma unui mandat de perchezitie, a unei citatii sau a unei hotarari judecatoresti), a impune un acord pe care il avem cu tine. sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta sau drepturile, proprietatea sau siguranta angajatilor nostri sau a altora;
  • informatiile sunt furnizate agentilor nostri, furnizorilor sau prestatorilor de servicii care indeplinesc functii in numele nostru;
  • in cazul in care vorbim despre abordarea unor urgente sau a unor cazuri de forta majora 
  • in cazul in care dezvaluirea este necesara pentru a solutiona litigiile, revendicarile sau persoanele care detin un interes legal sau benefic;

Sunt datele colectate si prelucrate de catre PrivacyHUB.ro in conditii de siguranta?

Am implementat masuri de securitate fizica, electronica si manageriala pentru protejarea si asigurarea informatiilor pe care le colectam si prelucram.

Aminteste-ti insa ca, din pacate, nici o transmisie de date nu este garantata 100% sigur.

In cazul in care suspectati incalcarea confidentialitatii datelor tale, te rugam sa ne contactezi imediat la adresa: office@privacyhub.ro

Important: Dupa finalizarea perioadei de pastrare a datelor, datele tale vor fi sterse. In cazul in care vom considera ca aceste date ne-ar putea ajuta in imbunatatirea calitatii evenimentelor noastre, vom continua utilizarea acestor date doar dupa anonimizarea ireversibila a acestor date.

Prelucrarea datelor persoanelor minore

PrivacyHUB.ro nu este destinat si nu colecteaza prin intermediul site-ului, cu buna stiinta informatii de la copiii sub 18 ani. Accesarea si utilizarea site-ului de catre minori reprezinta acordul implicit al tutorelui legal in navigarea site-ului nostru de catre minorul aflat in intretinere. De asemenea daca vom descoperi ca un minor a folosit site-ul nostru fara aprobarea reprezentantului legal, vom sterge toate datele personale despre acesta.

Transferuri internationale de date cu caracter personal

PrivacyHUB.ro nu intentioneaza sa partajeze date cu caracter personal cu parteneri care isi desfasoara activitatea in afara spatiului Economic European („SEE”), cu exceptia platformelor de social media sau motoarele de cautare (Facebook, Google) care, desi au sedii in UE, stocheaza informatiile in data center-urile din SUA.

Drepturile de care te bucuri

Ca persoana vizata ai drepturi legale specifice cu privire la datele tale cu caracter personal pe care le colectam si prelucram. PrivacyHUB.ro respecta drepturile si garanteaza ca tine cont in mod corespunzator de interesele tale.

  • Retragerea consimtamantului: Daca prelucrarea se realizeaza in baza consimtamantului tau, iti poti retrage consimtamantul pentru prelucrarea respectiva in orice moment.
  • Rectificarea datelor: In cazul in care observi ca detinem date cu caracter personal eronate, ne poti solicita in orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care te privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a pastra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu si care sunt in posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi. 
  • Restrictia prelucrarii: in cazul in care te afli in una dintre situatiile de mai jos, poti sa ne soliciti sa restrictionam prelucrarea datelor tale:
    • contesti corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea; 
    • prelucrarea este ilegala si soliciti restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal;
    • nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal, dar le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept; 
    • te opui prelucrarii in perioada in care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale drepturile tale. 
  • Accesul la datele tale: Ne poti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, daca nu sunt colectate direct de la tine si cui i-au fost dezvaluite, daca este cazul. Poti obtine un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru solicitari abuzive.  
  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primesti un exemplar cu datele tale cu caracter personal, poti solicita sa iti transferam datele direct catre alt operator, specificat de tine.
  • Dreptul la stergere: Poti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:
    • datele tale nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
    • te opui prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
    • datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;
    • iti retragi consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea.

        Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:

    • in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea acelor date de catre noi;
    • in special pentru cerintele legale privind termenele de pastrare a datelor;
    • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • Dreptul de opozitie: Poti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal datorita situatiei speciale in care te afli. In acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, daca nu putem demonstra motive intemeiate, legitime si un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept. Cand te opui prelucrarii, te rugam sa mentionezi daca doresti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestor date.
  • Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, poti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor: 
  • Autoritatea Nationala de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal completand formularul online disponibil la adresa: Plangeri ANSPDCP

De retinut!

Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea ta in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii. 

Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu putem sa iti acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restrictii prevazute de lege. Daca iti refuzam solicitarea de acces, iti vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu putem sa identificam datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate in cererea pe care ne-o transmiti. iIn astfel de cazuri, daca nu furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea ta, nu vom fi in masura sa dam curs solicitarii de a exercita drepturile legale, asa cum sunt descrise in aceasta sectiune.

Exercitarea drepturilor tale legale

Pentru a exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi in scris la adresa de e-mail office@privacyhub.ro

Multumim ca ai parcurs politica noastra de confidentialitate si ne-am bucura daca ne-ai transmite feedback-ul tau pentru a putea imbunatati aceasta politica!

Aceasta versiune a fost actualizata la data de 20 Octombrie 2020